viernes, 13 de junio de 2014

Resum festival Local Social

Bona tarda a tothom,
Em sap greu, ja que la setmana passada no vaig escriure. El problema va ser que estàvem de preparacions. Sí, tal i com ho llegiu, i és que com molts de vosaltres sabreu, el cap de setmana passat vam fer el nostre primer festival del Local Social de Campllong.

Amb què consistia?
Dons bé, varis dels cursos que es fan durant l’any a les nostres instal·lacions es van preparar alguna coseta per exposar davant d’un públic molt nombrós. Us en posaré algun exemple:

Les dones de Dansa del ventre ens van fer unes 3 cançons ballades, que ens van fer caure de cul a terra! Quines danses més boniques.

Per altra banda, els alumnes de guitarra ens van tocar diverses cançons, els de country ens en van ballar dues, les dones de condicionament físic ens van fer una cançó amb steps, els nens d’anglès infantil ens van representar una petita faula d’animals, els de francès ens van presentar un vídeo de Campllong en francès, els adults d’anglès ens van cantar una cançó i les noies de zumba ens van ballar dues cançons més.

Finalment hi va haver un pica-pica per tothom.

Cal dir però que al mateix temps que hi va haver el festival, a les nostres instal·lacions també hi havia organitzada una exposició de treballs manuals de l’associació de casals i entitats del gironès. Va ser una diada completa molt bonica. Us convido a tots i totes a poder participar amb nosaltres l’any vinent!


Que passeu un bon cap de setmana i fins el pròxim post!




No hay comentarios:

Publicar un comentario