viernes, 11 de julio de 2014

TENS ALGUNA PROPOSTA?

Bona tarda a tothom,

Ja som divendres i avui toca fer post. La veritat és que durant l’estiu el Local Social de Campllong no té activitats extres a realitzar, sinó que ens centrem en l’organització de la festa major i en la preparació dels cursos de l’any vinent.

És per aquest motiu que m’agradaria fer una crida a tots aquells interessats o interessades a fer algun curs que no estiguem oferint actualment, és a dir, que tingueu alguna proposta sobre algun taller o curs que us agradaria que promocionéssim.

Ja sabeu que sempre em podeu fer propostes, però ara és el moment idoni. Penseu que ara som a temps de començar a principi de curs, tenint en compte els horaris i les sales pertinents així com el temps suficient per buscar professor. M’agradaria que us animéssiu a col·laborar amb nosaltres i fer que el nostre servei sigui més ampli i miri d’arribar al màxim de població possible.

Sempre que sigui possible intentarem poder dur a terme les vostres peticions. Penseu que possiblement teniu una gran idea entre cella i cella. L’última proposta que va entrar al Local Social el curs 2013-14 va ser el ZUMBA, i ja sabeu l’èxit que ha arribat a tenir!


Animeu-vos i ajudeu-nos a oferir un millor servei!

No hay comentarios:

Publicar un comentario