viernes, 10 de octubre de 2014

FIRST CERTIFICATE

Bona tarda a tothom, avui toca fer post al bloc i la meva intenció és anunciar-vos un dels cursos que actualment te més demanda. Es tracta del curs d’anglès de preparació pel FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH.

L’objectiu del curs és preparar als alumnes de manera que de cares al juny es puguin presentar a l’examen oficial de Cambrige. Duran les classes es treballaran tots els aspectes relacionats amb el FIRST i a més a més, també  es faran simulacres de l’examen oficial. Treballarem a fons totes i cada una de les parts de la prova (speaking, reading, listening, writing i use of English)  per assolir amb èxit el nivell de FIRST.

Tots els alumnes que es vulguin presentar a l’examen a final de curs, se’ls acompanyarà i gestionarà la inscripció a la prova.

Volem alumnes amb ganes d’assolir el nivell B2.2 d’anglès o bé persones que el necessitin per temes acadèmics o laborals. El ritme del curs procurarà ser alt.

Us animo a tots i totes a venir a realitzar al curs a les nostres instal·lacions, ja que aquest any ens falten alumnes per poder dur-lo a terme.

HORARI:
DILLUNS DE 19.00h a 20.30h
LLOC:
SALA DE REPÀS del LOCAL SOCIAL DE CAMPLLONG


Apa nois/es que les inscripcions estan obertes i no cal pagar matrícula!

No hay comentarios:

Publicar un comentario