viernes, 19 de diciembre de 2014

CURS CUINA CAMPLLONG

Hola a tots i a totes
Altre cop som divendres I avui m’agradaria animar-vos a tots i a totes a venir a fer activitats de Nadal amb nosaltres.
A l’apartat d’AGENDA MENSUAL hi podreu trobar tot el que farem durant aquest Nadal: visita del patge reial, Quina, visita dels reis, concurs de pessebres, etc.
Avui però us volia explicar que aquest dilluns passat es va fer un curs de cuina aquí al local social i va ser un èxit total. Hi va haver 15 alumnes molt aficionats i atents!
Us en faré quatre cèntims per si us ve salivera i ens voleu acompanyar al pròxim curs de cuina d’hivern que farem al gener vinent!
Vam iniciar la classe fent dos entrants i una mica més. Us explico:

Primerament vam fer uns bombons de pernil salat boníssims, amb formatge fresc, nous i dàtils. També vam fer coixinets d’espàrrecs verds, amb pa de motlle i maionesa. A més a més però la Montse Busquets, la professora, ens va ensenyar a fer uns pingüins molt bonics per a deco
rar la taula de Nadal de manera comestible! I per acabar d’aprofitar els ingredients, vam fer uns dàtils coberts de formatge fresc i nous que feien molt de goig!
Mentre anàvem fent tot això també anàvem coent el segon plat: llaminera de porc al Pedro Ximénez. Un plat exquisit i molt senzill de fer. En vam quedar totes encantades!
I per últim vam fer un tiramisú de torró de xixona sense cafè, sinó que utilitzàvem moscatell. El seu gust era molt dolç i passava molt bé.
Tot això tots 15 ho vam mirar, olorar i tastar. Una veritable delícia. Tots en vam quedar encantats, sobretot perquè hi havia pa per sucar a la salsa!
Realment el petit curs de cuina de Nadal va ser un èxit rotund, és per aquest motiu tal com he explicat anteriorment, durant el mes de gener n’organitzarem un altre de cuina d’hivern. La finalitat és aprendre a fer servir els productes de temporada per confeccionar un deliciós menú amb un entrant, un primer i un postre.

Animeu-vos tot a venir-ho a provar.
Més endavant ja us informarem exactament del dia i l’hora perquè us hi pugueu apuntar!

Aquí us deixo més fotografies dels deliciosos plats de Nadal!























P.D:

Avui és l’últim post abans de Nadal, és per aquest motiu que m’agradaria desitjar-vos a tots i a totes, petits i grans, MOLT BONES FESTES!

No hay comentarios:

Publicar un comentario