viernes, 17 de julio de 2015

CUINA AL LOCAL SOCIAL

Bona tarda a tothom,

Avui és divendres i com a tal publiquem al blog del Local Social.

En aquesta publicació m’agradaria parlar-vos una miqueta dels cursos de cuina que fem aquí al Local. Realment són un sistema per aprofitar les instal·lacions que tenim i a més a més, és una manera d’aprendre a fer cuina sana i econòmica.

Com ja us he comentat alguna vegada, la nostra instructora de cuina és la Montse Busquets, ella tenia un restaurant, i coneix de primera mà el producte i el seu tracte. Si fa no fa ella ve cada mes o cada dos mesos i ens organitza un menú complert amb entrants (o primer plat), segon plat i postres.

Les receptes, s’elaboren des del principi fins al final, sempre acompanyades d’algun consell o truc que ens ajuda a saber com poder aprofitar el menjar, com poder conservar-lo millor, etc.

Evidentment, els cursos de cuina que efectuem també van molt en consonància amb l’època del temps que s’elaboren, mirant doncs d’aprofitar els productes més econòmics segons temporada.

Fins al moment, els cursos de cuina s’han realitzat els dilluns de 19.30h a 21.30h i tenen un cost de 12€.


Des del Local Social us volem animar a tots i totes a apuntar-vos als nostres cursos de cuina, que de ben segur que us agradaran, no només perquè podreu tastar tot allò que es faci al moment, sinó perquè també hi trobareu un molt bon caliu entre les alumnes!


ANIMEU-VOS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario