viernes, 25 de septiembre de 2015

ÚLTIMES INSCRIPCIONS

Bona tarda a tots i a totes,


Altra vegada divendres i és hora de fer publicació al blog.


Avui m’agradaria informar-vos més detalladament dels cursos que tenim programats perquè s’iniciïn entre la setmana vinent i l’altra a les nostres instal·lacions.


Actualment per a infants ja tenim programats sobre segur els grups de FUN ENGLISH, LEARNING WITH SMILE, ANGLÈS INFANTIL, LA CATEQUESI, CLASSES DE REPÀS  i les classes de ioga de JO T’EXPLICO UN CONTE I JUNTS FEM IOGA.


Per adults i joves els grups que ja estan programats són CONDICIONAMENT FÍSIC, IOGA, ANGLÈS INICIACIÓ, ANGLÈS PRE-INTERMEDIATE, ANGLÈS CONVERSA, FRANCÈS, COSTURA, ZUMBA, ZUMBA GOLD, HIPOPRESSIUS i els quatre cursos de COUNTRY catalogats segons el nivell (debutant, iniciat, internivell i intermedis/avançat)

Finalment per jubilats ja tenim previst el curs de GIMNÀS DE MANTENIMENT i molt probablement el d’INFORMÀTICA AVANÇAT.


Tot i això, m’agradaria explicar-vos que encara queden places i grups als quals els falta una empenta per poder-se fer i que podríeu gaudir de poder assistir a classes amb grups petits com ara el curs de PET, FIRST, ANGLÈS JUVENIL 1, ALEMANY, XINÈS, PHOTOSHOP, CERCA DE FEINA...


Per altra banda, també heu de tenir en compte, que encara us podeu apuntar als cursos que us he anomenat inicialment, ja que estan oberts a tothom a qualsevol època de l’any.



Animeu-vos a apuntar-vos als nostres cursos! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario