viernes, 4 de abril de 2014

ESPAI BIBLIOTECA ABRIL

Bona tarda a tots i totes, avui seguim amb l’agenda mensual, ja que tot just estem al primer divendres d’abril. Per aquest motiu avui us presento l’espai biblioteca d’aquest mes:

ESPAI BIBLIOTECA:
La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults.
Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries.
LES NOVETATS D’AQUEST MES SÓN:

LLIBRES:
o    Adults: Els germans Tanner de Robert Walser. Aquesta novel·la narra les aventures i desventures del jove Simon i les relacions amb els seus germans i gent de tota mena que troba en el seu vagabundeig. Simon Tanner és un outsider, un escriptor vocacional, un somiador romàntic que se sent en deute amb la vida tot i no tenir res. (Adults)
o    Joves Lectors: La bruixa Pallufa de Laura Baix. En Dani ha hagut de canviar de poble, d’escola i d’amics contra la seva voluntat. Bé, d’amics encara no en té, i per això ha decidir escapar-se de casa i anar-se’n ben lluny. En la fugida, però, coneix l’Anuca i en Bufet, dos gats encantats per la malvada bruixa Pallufa, que els ha convertit en una nimfa i un drac d’aigua... (A partir dels 7 anys).
o    Infantil: El cargol de pa de Mercè Abeyà, Àngels prat i Fina Rifà. Llibre dedicat a aprendre a llegir lletra cursiva. Avui és festa i en Bernat de bon matí, va a comprar el pa amb la seva mare. (A partir dels 5 anys).

PEL·LÍCULES:
Aquest mes us recomanem la pel·lícula amb DVD de Les tres bessones i Watt i la màquina de vapor. Dins d’aquesta pel·lícula les tres bessones viuen en directe un dels descobriments més importants de la història: la màquina de Vapor. Les nenes coneixen a James Watt, el seu inventor, i descobreixen el gran canvi que va representar la seva màquina per a la gent de l’època. (Per tots els públics).

IPAD:
Dins l’Ipad del Local Social hi podreu trobar vàries aplicacions tant per petits com per grans. Les aplicacions pels més petits consten de diversos jocs amb un fons didàctic que els ajudarà a aprendre de la manera més divertida. Per altra banda, els joves podran disposar d’una gran varietat d’aplicacions destinades al perfeccionament de les seves assignatures a l’escola. A més a més, també podreu utilitzar varies aplicacions on us podreu iniciar en l’aprenentatge d’un nou idioma; i per últim, disposem de revistes de diverses temàtiques per a tothom qui se les vulgui llegir.


___________________________
A continuación us poso la primera fotografia que vam efectuar del curs de Zumba. Aquesta va ser la primera classe de prova que va obtenir un aforament de 48 persones, tot i això, la setmana passada vam arribar a les 68 persones.
Aquest divendres comencem el curs com a tal. Ja us anirem informant.
















Bon cap de setmana a tothom i fins el pròxim post!

No hay comentarios:

Publicar un comentario