miércoles, 16 de abril de 2014

MONES DE XOCOLATA!

Bona tarda a tothom,

Avui m’agradaria explicar-vos l’experiència del curs de MONES DE PASQUA al Local Social.

Hi ha hagut 6 participants. Ha sigut molt interessant, i tots hem après molt. L’organitzadora del curs ha sigut l’Ester Roqueta, que ens ha ensenyat a elaborar una mona amb molta xocolata!

Mireu abans de començar l’Ester i dues noies més, han acolorit diversos talls de fondant per tal de fer els nostres personatges principals a la mona. Tots ho miràvem embadalits i ja teníem ganes de jugar amb aquella plastilina de gust exquisit.

Tot i això, abans hem començat tallant un pa de pessic que teníem per cadascú de nosaltres. Això, ens ho han fet les mames i les iaies, ja que el ganivet és un xic perillós. Seguidament amb una cullera hem posat una “ganache” de xocolata a sobre una de les parts i l’hem cobert desprès amb l’altre que havíem tallat. Per sobre dels dos talls, hem afegit més d’aquesta crema de xocolata tant bona, que a tots ens ha encantat provar. N’hi ha hagut que han acabat amb xocolata al nas i tot! J

Un cop teníem el pastís recobert, ens hem posat a fer el nostre personatge. Un pollet o un gall elaborat amb fondant i amb panxa de xocolata. Per entendre’ns millor: hem agafat un ou de xocolata i li hem posat tot d’elements per tal de convertir-lo en un divertit personatge. Hem enganxat les parts amb adhesiu alimentari i, per tant, ens ho podem menjar tot!

Tot i que hi ha hagut alguns caparrons difícils de dominar, ja que no ens quedaven enganxats al moment, ho hem pogut aconseguir. Un cop fet el nostre gran element decoratiu, ens han donat virutes de colors i ous de xocolata de varies mides. El resultat ha sigut impressionant.


I si us hem de dir la veritat, el gust era exquisit. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario