Bona tarda a tothom,
Avui m’agradaria explicar-vos l’experiència del curs de MONES DE PASQUA al
Local Social.
Hi ha hagut 6 participants. Ha sigut molt interessant, i tots hem après
molt. L’organitzadora del curs ha sigut l’Ester Roqueta, que ens ha ensenyat a
elaborar una mona amb molta xocolata!
Mireu abans de començar l’Ester i dues noies més, han acolorit diversos
talls de fondant per tal de fer els nostres personatges principals a la mona.
Tots ho miràvem embadalits i ja teníem ganes de jugar amb aquella plastilina de
gust exquisit.
Tot i això, abans hem començat tallant un pa de pessic que teníem per
cadascú de nosaltres. Això, ens ho han fet les mames i les iaies, ja que el
ganivet és un xic perillós. Seguidament amb una cullera hem posat una “ganache”
de xocolata a sobre una de les parts i l’hem cobert desprès amb l’altre que
havíem tallat. Per sobre dels dos talls, hem afegit més d’aquesta crema de
xocolata tant bona, que a tots ens ha encantat provar. N’hi ha hagut que han
acabat amb xocolata al nas i tot! J
Un cop teníem el pastís recobert, ens hem posat a fer el nostre personatge.
Un pollet o un gall elaborat amb fondant i amb panxa de xocolata. Per entendre’ns
millor: hem agafat un ou de xocolata i li hem posat tot d’elements per tal de
convertir-lo en un divertit personatge. Hem enganxat les parts amb adhesiu
alimentari i, per tant, ens ho podem menjar tot!
Tot i que hi ha hagut alguns caparrons difícils de dominar, ja que no ens
quedaven enganxats al moment, ho hem pogut aconseguir. Un cop fet el nostre
gran element decoratiu, ens han donat virutes de colors i ous de xocolata de
varies mides. El resultat ha sigut impressionant.
No hay comentarios:
Publicar un comentario