viernes, 9 de mayo de 2014

ESPAI BIBLIOTECA MAIG

Bona tarda altre cop!
Avui us presento la proposta de l’espai biblioteca d’aquest mes de maig. Espero que alguns de vosaltres us animeu a fer ús de la nostra biblioteca i a consultar informació tan en els llibres dels que disposem o en el nostre servei d’ordinadors. Us recordo que tenim un espai de lectura infantil pels més petits i zona d’estudi habilitada per tothom qui vulgui.

Que passeu un bon cap de setmana, i fins el pròxim post!

ESPAI BIBLIOTECA:
La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults.
Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries.
LES NOVETATS D’AQUEST MES SÓN:

LLIBRES:
o  Adults: Palativarius de Lluís Hernàndez i Sonali. A mitjan segle XIV, a Palafolls, comença a funcionar un taller dedicat a la fabricació d’instruments musicals gràcies a la iniciativa del senyor Guillem de Palafolls. Aquest taller, que produeix instruments amb el segell Palativarius, l’emblema del qual és una papallona, assoleix amb el temps una fama que arriba arreu del món. (Adults)
o  Joves Lectors: On és el nen? de Josep Gòrriz. Mentre els pares de l’Helena són fora, ella s’ha de quedar a vigilar el seu germà. Quan va a l’habitació del nen, descobreix que el petit ha desaparegut del bressol misteriosament. On és el nen? (A partir dels 8 anys).
o  Infantil: La Sara i en Toni a la granja de Dagmar Stam i Francine Oomen. La Sara i en Toni passen les vacances amb els seus familiars i s’ho passen d’allò més bé a la granja!  (A partir dels 5 anys).

PEL·LÍCULES:
Aquest mes us recomanem la pel·lícula amb DVD de Les tres bessones i El llibre de la Selva. A les bessones els encanten els animals, i sovint van al zoo a visitar-los. Per això en aquest conte l’Avorrida les ha enviades a la selva, on coneixeran en Mowgli, un nen a qui han criat els animals que hi viuen. (Per tots els públics).

IPAD:
Dins l’Ipad del Local Social hi podreu trobar vàries aplicacions tant per petits com per grans. Les aplicacions pels més petits consten de diversos jocs amb un fons didàctic que els ajudarà a aprendre de la manera més divertida. Per altra banda, els joves podran disposar d’una gran varietat d’aplicacions destinades al perfeccionament de les seves assignatures a l’escola. A més a més, també podreu utilitzar varies aplicacions on us podreu iniciar en l’aprenentatge d’un nou idioma; i per últim, disposem de revistes de diverses temàtiques per a tothom qui se les vulgui llegir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario