viernes, 23 de mayo de 2014

FESTIVAL LOCAL SOCIAL

Bona tarda a tothom,
Al blog d’avui m’agradaria comentar-vos primer de tot que a partir d’ara segurament tan sols farem una publicació setmanal sempre i quan ho hi hagi cap novetat, que com veieu sempre, ho penjo quan considero convenient.

A partir d’aquesta informació, avui m’agradaria comentar-vos que al Local Social de Campllong us estem preparant un festival.

Quan es farà?
Aquest festival es durà a terme el diumenge 8 de juny a les 19.00h!

En què consistirà?
Aquest festival serà un seguit de petites actuacions de molts dels cursos que s’han fet durant l’any al local social. Us en puc avançar alguna coseta: tindrem actuacions de ball, de música, alguna coseta amb altres llengües... feu-vos-en una idea, i VENIU-NOS A VEURE
Qui sap, potser algú s’animarà a apuntar-se a algun curs l’any següent!

I que més podrem trobar aquell dia?
A les nostres instal·lacions hi podrem veure una exposició organitzada per la Federació de Casals i Entitats de les comarques Gironines (amb la qual temps enrere us vaig explicar que ens havíem associat). Aquesta exposició anirà dedicada a les manualitats o treballs que realitzen els jubilats durant el seu temps lliure. Hi podrem trobar des de quadres fins a teules pintades o fundes de coixí. Animeu-vos a venir!


Bon cap de setmana i fins el pròxim post!

No hay comentarios:

Publicar un comentario