viernes, 21 de noviembre de 2014

Activitats de desembre!

Bona tarda a tothom, avui és divendres i torna a tocar fer publicació al blog.
Avui m’agradaria fer-vos un petit esment de les activitats esporàdiques que es faran aquest desembre al Local Social de Campllong.

Marató de TV3:
Com tots sabeu cada any TV3 organitza “La Marató” per recollir fons per destinar-los a la investigació de diferents malalties. Enguany, és la vint-i-tresena edició, es farà el 14 de desembre i està dedicada a les malalties del cor.
Des de l’Associació de Fires i Festes de Campllong i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Campllong ens hem sumat a aquest esdeveniment organitzant diferents activitats repartides en dos dies.
El dissabte dia 6 de desembre tindrà lloc VIIIè TAST DE VINS: “Menú festiu Low Cost amb maridatge de vins i caves del país per la Marató de TV3” i el cap de setmana del 13-14 de desembre s’organitzaran diferents activitats adreçades a grans i petits per tal de poder recollir diners per a una bona causa.
Per tal de vendre coques durant tot el matí del diumenge demanem la vostra col·laboració. Així que esperem tenir una bona representació de coques de diferents cases del poble. Cada any n’hi ha moltes i de molt bones!!! Moltes gràcies a tots!
Enguany s’han fet calendaris de sobretaula de Campllong, els beneficis dels quals aniran destinats a La Marató. Ja tens el teu?

(La setmana vinent amb el post de l’agenda mensual podreu veure el programari concret de La Marató a Campllong dies 13 i 14 de desembre)

Taller de risoteràpia:
Dimecres 10 de novembre. Preu: 5€. Hora: 20.00h – 21.00h

Curs de cuina nadalenca:
Dilluns 15 de novembre. Preu: 12€. Hora: 19.30h – 21.30h
Es prepararà un primer, un segon i un postre des de l’inici fins al final de cada plat. Els plats es tastaran al final del curs. Cuina fàcil, ràpida i de bon menjar! Mmmm...

4a crema-torrons: sortida popular matinal amb bicicleta de muntanya
Dijous 26 de novembre. Preu: Gratuït. Hora 9.00h – 11.00h
Inici del recorregut: aparcaments del pavelló.



Espero que us animeu tots i totes a venir a participar amb nosaltres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario