viernes, 7 de noviembre de 2014

ESPAI BIBLIOTECA NOVEMBRE

Bona tarda a tothom, avui us deixo a continuació el nou espai biblioteca de novembre,

Us recordo que tenim un servei de préstec així com instal·lacions per venir a llegar i consultar els nostres llibres. També gaudim d’una zona infantil adaptada a nens i nenes amb contes i llibres de diverses tipologies així com DVD diversos.

També cal que us recordi que el Local Social és subscriptor de vàries revistes d’interès que podreu venir a consultar a les nostres instal·lacions com ara: MIA, COCINA FÁCIL, CUERPO MENTE, NATIONAL GEOGRAPHIC, NATIONAL GEOGRAPHIC HISTORIA, DESCOBRIR, SABER VIVIR etc.

Animeu-vos tots i veniu a llegir a la biblioteca! A més disposem d’ordinadors i servei d’internet gratuït.

Bé aquí us deixo amb l’ESPAI BIBLIOTECA d’aquest mes.


Que passeu un bon cap de setmana i fins i pròxim post!!

ESPAI BIBLIOTECA:
La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults.
Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries.
LES NOVETATS D’AQUEST MES SÓN:

LLIBRES:
o  Adults: Trenc d’alba de Víctor Gayà. Aquesta novel·la transita per l’espai d’ombres que condueix de la vida a la mort. Desnonat pels metges, Damià Obrador passa les tenebres de l’agonia en una cambra d’hospital mentre, vora seu, el fill que el vetlla va desgranant, en un intens soliloqui, una història d’amor i desamor, unes relacions familiars a estones tibants i un testimoni colpidor sobre les dificultats de les relacions humanes. (Adults)
o  Joves Lectors: Les brigades de Porrioles de Jordi Ortiz. Porrioles és un poble petit i tranquil. El senyor Frederic, que acaba de jubilar-se, se n’hi ha anat a viure. Res no li fa sospitar que el poble és a punt de desaparèixer. La senyoreta Margarida, la mestra, fa tot el que pot per salvar-lo, però no se’n surt, perquè l’única manera d’aconseguir-ho seria enllestir la construcció de l’escola i els diners per fer-ho han estat robats. (A partir dels 7 anys).
o  Infantil: Mal a la mà, mal al peu de Montserrat Canudas i Pilarín Bayés. Llibre dedicat a aprendre a llegir. La Laia i en Pau ajuden als pares a fer el sopar. (A partir dels 5 anys).

PEL·LÍCULES:
Aquest mes us recomanem la pel·lícula amb DVD de Les tres bessones i El Quixot. En aquesta pel·lícula l’Avorrida ha enviat les bessones a conèixer don Quixot i Sancho Panza. Amb ells les nenes viuran aentures molt emocionants, però el que segur que no s’esperava l’Avorrida és que don Quixot s’enamorés d’ella... (Per tots els públics).

IPAD:
Dins l’Ipad del Local Social hi podreu trobar  aplicacions tant per petits com per grans. Les aplicacions pels més petits consten de diversos jocs amb un fons didàctic que els ajudarà a aprendre de la manera més divertida. Per altra banda, els joves podran disposar d’una gran varietat d’aplicacions destinades al perfeccionament de les seves assignatures a l’escola. A més a més, també podreu utilitzar varies aplicacions on us podreu iniciar en l’aprenentatge d’un nou idioma; i per últim, disposem de revistes de diverses temàtiques per a tothom qui se les vulgui llegir.



No hay comentarios:

Publicar un comentario