viernes, 20 de febrero de 2015

CLASSES DE REPÀS

Bona tarda a tothom.
Ja som divendres i tornem a fer publicació al blog. 
Avui a la publicació del blog us presento les classes de repàs del Local Social. La professora és la Sandra Sarrinat, mestra d'educació primària. Les classes s'efectuen els dilluns, tot i això, tenim disponibilitat d'horaris també els dimarts de 17.00 a 19.30 de la tarda (i si cal, mirarem d'emmotllar-nos a altres horaris). Us deixo amb l'escrit de la professora. Que tingueu un bon cap de setmana.


Cada dia és important trobar una estona per dedicar temps a l'aprenentatge, a l'assoliment de rutines escolars, a potenciar totes aquelles assignatures que a l'escola ens costa una mica més, etc.
És per això que un nen de segon de primària, ve a fer classe de repàs un cop a la setmana al local social. Com ell, molts altres han decidit en algun moment apuntar-se a classes de repàs. Una estona per reforçar aquells conceptes que costen integrar, per millorar tot allò que ens costa fer sols i per ensenyar-li a tenir una mica d'autonomia i organització de la feina.
L'objectiu no és només venir a realitzar la feina que se'ls hi posa des de l'escola sinó trobar l'equilibri amb l'estona que dediquem a fer feina que tenim pendent per fer i l'estona per poder millorar aspectes com la concentració, la motivació per voler fer les coses bé, les rutines per tenir una pauta a seguir o bé estratègies per agafar gust per fer qualsevol activitat com per exemple llegir ja sigui a través de llibres, còmics o qualsevol cosa que faci que el nen/a tingui interès.

Aquestes classes són adaptables a tot tipus d'alumnat, des de petits a grans. És un suport per tots aquells nens o adolescents que necessiten una mica d'atenció i recolzament per a treballar o per a millorar diferents continguts escolars. Per qualsevol dubte podeu passar qualsevol tarda de dilluns o dimarts pel local social! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario