viernes, 21 de marzo de 2014

BIONEUROEMOCIÓ

Bé, ja tornem a acabar la setmana i avui divendres 21 de Març iniciarem com a novetat a les 20.00h ZUMBA al Local Social de Campllong!!! Espere veure-us-hi a tots!

Tot i això, avui us vull presentar l'activitat que es farà el dijous vinent a les nostres intal·lacions: una xerrada de bioneuroemoció! Aquí us en deixo un xic d'informació:


CONFERÈNCIA SOBRE BioNeuroEmoció:
Dia: Dijous 27
Hora: A les 19.30h
Preu: Gratuït
Lloc: Sala Polivalent

Què és la BioNeuroEmoció?
La BioNeuroEmoció és un mètode d’investigació que pretén buscar l’emoció que s’amaga rere de tot comportament dissonant, de conductes antisocials, i violència, entre altres o els símptomes físics als que anomenem malalties.
Treballant amb aquestes emocions amagades podem optimitzar els tractaments que rep el malalt o afectat; trobar el per a què, i transformar l’emoció per tal d’acabar amb el símptoma que ens està donant.

Qui farà aquesta xerrada?
Aquesta xerrada l’efectuaran un seguit d’experts en el tema, (reconeguts per “El Instituto Español de BioNeuroEmoción”) i que treballen per fer conèixer el per a què emocional de les malalties.

De què em pot servir?

De conèixer nous mètodes curatius on no necessàriament hi ha d’haver fàrmacs, sinó que treballen les pròpies emocions. Saber de nosaltres ens ajuda a estar més sans, acceptar-nos i per tant, sentir-nos més bé amb nosaltres mateixos.

Esperem que us animeu a conèixer aquesta nova forma de curar els mals!

Bon cap de setmana a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario