viernes, 7 de marzo de 2014

ZUMBA!!! CLASSES GRATUÏTES

Bona tarda a tothom,

Avui us vull donar una noticia que alguns de vosaltres ja estàveu esperant. I és que d’aquí ven poc s’iniciaran classes de ZUMBA al Local Social de Campllong.

Què és la Zumba?
La Zumba és un exercici físic que es basa en passos de ball i exercicis aeròbics fàcils de seguir utilitzant la música internacional i llatina com a element bàsic. La seva finalitat és mantenir un cos sà i tanmateix desenvolupar la fortalesa i la flexibilitat d’aquest.

Per tal de fer-vos-en cinc cèntims, us puc dir que el curs, s’iniciarà el mes d’abril i durarà fins el juny. Tot i això el dia 21 i 28 de març es faran dues classes gratuïtes perquè tots i totes ho pugeu venir a provar.
Les classes es faran els divendres de 20.00h a 21.00h a la Sala Polivalent del Local Social. A la primera sessió del curs es faran les inscripcions i el pagament. El pagament serà de 55 euros pels 3 mesos que dura el curs.

Cal que vingueu amb roba d’esport molt còmode perquè hi ha moviment assegurat. Sobretot porteu unes bambes que us agafin bé el peu però que no us apretin massa.

Espero veure-us a tots i totes a les classes gratuïtes del curs! Veniu a provar-ho!!



Bon cap de setmana, i fins el pròxim post!


No hay comentarios:

Publicar un comentario