viernes, 14 de marzo de 2014

ESPAI BIBLLIOTECA

Avui us vull donar a conèixer l’Espai Biblioteca. Potser molts de vosaltres no sabeu què és, però és un servei que ofereix el poble i que podeu consultar quan vulgueu des de la web de l’ajuntament o aquest mateix blog del Local Social.

L’espai biblioteca és un document amb un seguit de recomanacions mensuals sobre llibres i DVD’S que tenim a la biblioteca. Cada mes anunciem nous llibres de caires molt diversos.
(Com ja sabeu, aquests llibres es poden demanar amb préstec des de la nostra biblioteca.)
A més a més,  al Local Social també tenim un Ipad interactiu que es podeu utilitzar a la biblioteca cada tarda per jugar o aprendre amb les nostres aplicacions.
Us animem a tots a venir a llegir amb nosaltres i a consultar aquest document mensual per a informar-vos de les novetats de l’espai lector del nostre poble.
Us recordo, que el podeu trobar aquí, al blog mateix; i a la web de l’ajuntament www.campllong.cat



ESPAI BIBLIOTECA MARÇ
La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults.
Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries.

LES NOVETATS D’AQUEST MES SÓN:

LLIBRES:
o   Adults: El rem de trenta-quatre de Joaquim Ruyra. Una tempesta posa en perill de naufragi la barca Santa Rita. Els seus personatges són retratats sovint en to de caricatura, però una pregona comprensió ens els mostra tal com són, dins la mesura normal d’uns modestos herois. (Adults)
o   Joves Lectors: Tina superbruixa detectiu de Knister. En aquesta aventura la Tina investiga el misteriós robatori de la bicicleta de la seva mare. De sobte, i gràcies a la màgia, es troba seguint les empremtes del lladre de bicis més espavilat de la ciutat. Un cas superdifícil per la Tina Superbruixa! (A partir dels 7 anys).
o   Infantil: La Clara de Sebastià Sorribas. Llibre dedicat a aprendre a llegir lletra de pal i cursiva. La Clara tenia quatre anys i no sabia ben bé com es deia, per què (A partir dels 5 anys).

PEL·LÍCULES:
Aquest mes us recomanem la pel·lícula amb DVD de Les tres bessones i Moby Dick. A les Bessones els agraden molt les balenes, però no haguessin dit mai que en veurien una de tan a prop... I és que l’Avorrida les ha enviades a la història de Moby Dick, la gran balena blanca. (Per tots els públics).

IPAD:

Dins l’Ipad del Local Social hi podreu trobar vàries aplicacions tant per petits com per grans. Les aplicacions pels més petits consten de diversos jocs amb un fons didàctic que els ajudarà a aprendre de la manera més divertida. Per altra banda, els joves podran disposar d’una gran varietat d’aplicacions destinades al perfeccionament de les seves assignatures a l’escola. A més a més, també podreu utilitzar varies aplicacions on us podreu iniciar en l’aprenentatge d’un nou idioma; i per últim, disposem de revistes de diverses temàtiques per a tothom qui se les vulgui llegir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario