viernes, 28 de febrero de 2014

ANGLÈS JUVENIL

Ja tornem a ser divendres i altre cop el Local fem un post al blog. Avui toca a en  Colin, professor d’anglès, que ens explica el funcionament de la seva classe d’anglès juvenil. Aquí teniu el seu escrit:

El grup d’anglès juvenil de Campllong consta de cinc alumnes molt participatives i actives; L’Anna, la Marta, la Núria, la Cristina i l’Elisenda, són unes noies molt aplicades que els agrada treballar per millorar el seu anglès.

Les classes són d’una hora setmanal els dijous (de 18.30 a 19.30), i durant aquesta estona treballem uns objectius generals que són: millorar i omplir els seus coneixements d’anglès, així com resoldre els seus dubtes i practicar amb les eines que ja han aconseguit.
Actualment estem treballant en la part oral. Ens hem concentrat en parlar sobre un mateix, els seus interessos, i d’altra banda sobre el món i la societat en general. Bàsicament, que aprenguin a desenvolupar-se en una conversa bàsica i general.

Creiem que aquest curs és interessant, ja que no només treballem la part escrita i la gramàtica, sinó que també enfoquem la part oral, que al cap i a la fi es probable que es la que més faran servir en un futur, i la que costa més de treballar en grups grans. I aprofitant que aquí tenim grups petits, doncs és més fàcil centrar-se en cada alumne.  A més a més, no cal dir, que com abans es comenci a aprendre anglès doncs més fàcil els hi serà l’aprenentatge més endavant, i cada vegada tindran més facilitats en comptes d’afegir-hi dificultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario