miércoles, 12 de febrero de 2014

BALL DE JUBILATS



Avui ball de jubilats!

Bona tarda a tots i a totes, avui aplacem l’escrit dels cursos ja que considero que tenim una notícia molt important a notificar. I és que avui hem fet el nostre rècord d’assistència al ball de Jubilats de Campllong amb 87 persones!

Això és un gran afer, ja que és gràcies a la nova sala inaugurada no fa massa temps. Ens permet tenir molts més balladors, i a més a més berenen al mateix menjador, de manera que és molt més còmode pels assistents.

Per tal de fer-vos-en un recordatori, cal que us expliqui que el Ball de Jubilats el fem cada 15 dies al Local Social, a la nova sala polivalent. A les 18.00h comença al ball i allà a les 19.30 aproximadament donem el berenar. Hi ha un gran ventall d’entrepans per triar i unes postres molt bones.

Actualment a Campllong, tenim un seguit de socis que paguen una quota anual de 12€, aquests tenen el ball a 7€ i els no socis a 8€. Per tant, s’estalvien 1€ cada vegada i el ball, tal i com he dit, es fa cada quinze dies! A més a més, els que són socis tenen descompte en els cursos que es fan al local social i en el dinar de la diada del soci que fem tots junts un cop l’any.

Avui, us volem animar a tots els jubilats i jubilades a venir a ballar amb nosaltres i a passar-ho d’allò més bé. I si us agrada, també us animem a fer-vos socis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario