miércoles, 5 de febrero de 2014

CONDICIONAMENT FÍSIC



Bona tarda, ja estem a dimecres i toca altre cop un post al Bloc, aquesta vegada he demanat a la Sandra Sarrinat, la nostra professora de condicionament físic, classes de repàs i dinamitzadora del parc de salut que ens animi a apuntar-nos a la seva classe de condicionament. Aquest és “l’anunci” que ha preparat per a vosaltres:

Activitats fisico-esportives de caire recreatiu. A través d’exercicis i amb la pràctica de diferents jocs i/o esports es treballa la condició física, la flexibilitat, la coordinació, la resistència cardiovascular i l’aparell musculoesquelètic.

No trobes un moment durant la setmana per fer una mica d’esport? T’agradaria tenir una rutina setmanal on trobar-te amb gent amb ganes de moure’s i passar-ho bé? Al Local Social de Campllong et donem la solució! Apunta’t al curs de Condicionament Físic per a persones adultes. Hi trobaràs un grup de treball molt agradable i acollidor on poder realitzar diferents activitats i poder mantenir el pes ideal.

Sentiràs que per una estona deixes a casa totes les preocupacions del dia a dia i el temps et passarà volant! Des de jocs, exercicis adaptats a les capacitats de cadascú, pilates, steps, aeròbic, estiraments, relaxació...  ens agrada fer una mica de tot!

Vine a provar la primera classe gratuïta i decideix sense cap compromís!




Curs condicionament físic 2o13-2o14

Cada DIMARTS de 19:30 h a 21:00 h.
No t’ho pensis i APUNTA’T!

Preu: 35€ per trimestre (d’octubre a juny)
Lloc: Sala Polivalent
Professora: Sandra Sarrinat (especialitat en Educació Física a la Universitat de Girona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario