miércoles, 29 de enero de 2014

INFORMÀTICA PER JUBILATS



Avui us deixo amb l'experiència de la nostra professora d'informàtica. A veure què us sembla el curs que fa per jubilats!


Hola, em dic Sílvia Fusté i sóc programadora informàtica.
Des que es va obrir el Local Social que dono els cursos d’informàtica que es fan aquí.

Concretament, els dijous fem el curs d’informàtica bàsica per a gent gran.
Cada alumne disposa d’un ordinador i qui vol es porta el seu propi portàtil.

Aquest curs el vàrem començar a l’octubre, aprenent els aspectes més bàsics de la informàtica i a partir d’aquí hem anat avançant, sempre intentant que tots poguessin seguir el ritme.
Intento posar deures cada setmana, per tal que els alumnes puguin practicar el que s’ha treballat a classe, ja que considero la pràctica un aspecte fonamental.
A l’inici de la classe següent, posem en comú els problemes que hagin pogut sorgir a casa i si fa falta, ho tornem a repassar per tal que ningú es quedi enrere.

Fins ara hem après el funcionament bàsic de l’ordinador i el sistema operatiu. Ara sabem navegar per els menús i les carpetes. Hem après a utilitzar diferents programes, guardar documents, crear carpetes,...
Un cop assolits els coneixements bàsics, ens hem endinsat dins el món de l’Internet, una de les parts més interessants de la informàtica.
El següent pas serà la creació d’un correu electrònic, l’ús de la webcam, i la introducció a les xarxes socials.
També es pretén treballar el traspàs de fotografies de la càmara a l’ordinador així com també l’ús del pendrive.

Si teniu ganes d’aprendre informàtica o millorar els vostres coneixements, us animo a apuntar-vos als cursos del Local Social!

No hay comentarios:

Publicar un comentario