miércoles, 2 de octubre de 2013

Benvinguts al Local Social

Ahir van començar els cursos al Local Social de Campllong, i per tant, iniciem aquest blog amb moltes ganes d'explicar-vos mica en mica totes les activitats, cursos i tallers que farem durant l'any al nostre Local Social.

Aquesta setmana us farem un dia a dia detallat amb un xic d'explicació perquè veieu com seran la majoria dels nostres comentaris, doncs volem que aquest blog sigui un punt d'informació dels esdeveniments del Local Social.
També procurarem penjar fotografies o informacions d'interès. I sobretot, ens agradaria molt que ens comentessiu i ens ajudessiu a programar nous cursos per a tots aquells que hi pogueu estar interessats i interessades.

Com us deia, ahir vam iniciar a les 17.00 les classes de repàs (pretèn ser un suport escolar per infants de primària i secundària), a les 18.30 el curs d'anglès pre-intermediate (un nivell d'anglès intermig amb una professora nativa), a les 19.30 el curs de condicionament físic (actualment només hi ha dones i s'ho passen pipa tot cremant calories) i a les 20.00 el curs d'horticultura ecològica (un nou curs pensat per a poder-te fer un hort a casa de la manera més sana possible) i el d'anglès conversa (amb un nivell més elevat on es practica la parla de l'idioma).

Demà iniciarem nous cursos que ja us explicarem.

Aquí us deixo amb una fotografia de les nostres instal·lacions per què us en feu una idea. Aquesta és la nostra recepció on m'hi podeu trobar a mi de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda; i la sala que veieu al fons és la nostra sala d'ordinadors/biblioteca. Demà us n'ensenyaré més detalls.


Bona nit a tothom i fins demà!

1 comentario:

  1. oh quina xulada que hi hagi un bloc on s'expliqui les tantíssimes coses que s'hi arriben a fer al local social! bona feina! :)

    ResponderEliminar