miércoles, 23 de octubre de 2013

Noves activitats?

Bona setmana a tothom,
El Local Social tornem a publicar al nostre blog per tal d'explicar-vos com estan anant aquests dies. Hem començat la setmana amb molta força i ànims seguint amb tots els cursos del nostre repertori anual.

Per tal de canviar una mica de tema, us avanço una notícia molt recent, i és que pel mes de novembre hi ha moltes activitats al poble a les que si voleu, podreu participar i passar-ho d'allò més bé. Estem parlant tant de tallers com de sopars o bé caminades, un mes ben ocupat que de ben segur que us interessarà a tots.

Per altra banda, avui tornem a ser dimecres i ja fa quinze dies del nostre ball de jubilats, així que ens toca repetir. Aquesta vegada no hem sigut masses ja que les passes de la panxa ens acompanyen, però mica en mica anirem fent colla i de segur que d'aquí quinze dies serem més. M'agradaria recordar-vos una mica com funciona: el ball es fa cada quinze dies a la sala polivalent nova del Local. L'entrada val 7 euros pels nostres socis i 8 pels qui no ho són. L'entrada inclou el berenar (un entrepà- de diversos gustos per triar-, postre - coca o iogurt- i aigua, vi i cava inclòs). Aquest ball es fa de les 6 de la tarda a les 9 del vespre amb l'àpat entre mig.

Avui us deixo amb una fotografia de la sala amb tot el regitzell de taules preparades per el berenar, com podeu veure, berenem i ballem a la mateixa sala. Això ens aporta comoditat ja que podem estar acabant les postres mentre alguns ja comensen a ballar.

Ah i per cert, que sàpigueu que cada dia que fem ball, al comprar l'entrada, us donem un número de sorteig. Amb aquest número la parella pot guanyar una entrada gratuita de ball per un altre dia.

Us animem a tots a venir!



No hay comentarios:

Publicar un comentario