miércoles, 9 de octubre de 2013

Bona tarda a tothom!

Avui és dimecres i com ja us vaig comentar, és dia de publicar en el blog. Quines novetats tinc per explicar-vos aquesta vegada? Doncs que dilluns van començar quatre cursos més! Us en faig una breu explicació:

De 17.30h a 18.30h els nens de 5 a 7 anys van iniciar un curs d'anglès anomenat Arts and Games (plàstica i jocs) que els ajudarà a aprendre anglès de la manera més divertida.
De 19.30h a 21.00h es va iniciar un curs de dansa del ventre, a partir de nenes d'uns 7 anys fins a dones adultes. Totes plegades s'ho passen la mar de bé i estan esperant noves incorporacions. Que ho voleu provar?
De 19.30 a 21 també es va iniciar el curs d'anglès per a la preparació de l'examen First Certificate. Són quatre alumnes amb un professor nadiu.
I per últim, de 20.30 a 21.30 es va iniciar el curs de francès, que ja dura des de l'any anterior, però aquest any amb nous alumnes i nou temari.

Avui dimecres, hi ha hagut ball de jubilats al Local Social. Cada quinze dies fem un ball on hi pot venir tot aquell jubilat i jubilada que vulgui. L'entrada val 8€ si no ets soci, i 7€ si ets soci. Hi entra un entrepà i unes postres amb aigua, vi i cava! El següent ball que farem, serà el dia 23 d'Octubre amb l'actuació d'en David Casas. Us hi esperem a tots :)


Bé, ja us anirem informant de tot el que fem al Local Social mica en mica!


P.D: Aquest dijous hi ha parc de salut de les 19.10 a les 20.10. A veure si us hi animeu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario