viernes, 11 de octubre de 2013

Tots els cursos iniciats!

Bona tarda,

Aquesta setmana ja podem dir que hem iniciat tots els cursos que s'organitzen d'octubre a juny al Local Social. Tot i això, els que acabeu de veure aquest blog i esteu interessats en fer-ne algun, sempre sou a temps d'apuntar-vos-hi.


Podríem dir que la setmana ha anat molt bé i ha sigut molt atrefagada. Els cursos ja s'han iniciat i com vau veure també vam fer el ball de jubilats el dimecres. Ara ja sembla que tot comença a rutllar i agafar la mateixa rutina de sempre.

Bé, com que no hi ha hagut cap novetat en especial us voldria comunicar algunes cosetes.

El dijous passat de les 19.10h a les 20.10h, es va fer una dinamització al Parc de Salut del poble. Aquestes dinamitzacions organitzades per la Sandra Sarrinat, la nostra professora de gimnàs de manteniment són molt bones per a tothom qui vulgui fer un xic d'exercici. Les fem 2 cops al mes i hi pot anar tothom qui vulgui. Les sessions duren una hora i són totalment gratuïtes. Ens agradaria molt que hi anéssiu i ens ajudéssiu a ser uns quants. Avui per tal de potenciar la vida saludable us deixem amb aquest link: http://www.slideshare.net/nfont/consells-saludables


El que també us vull explicar és que com podreu veure he ampliat un xic més el blog afegint dues entrades fixes que son l'Agenda Mensual i la informació de Cursos. En aquests dos apartats què hi trobarem?

A l'agenda mensual hi trobarem totes aquelles activitats que es fan en el poble al llarg del mes. Penjarem aquesta informació a l'inici de cada mes, de tal manera que podreu anar comprovant si hi ha quelcom que us interessa.

A l'apartat de cursos hi podreu trobar els cursos que hi ha al Local durant l'any. Podeu veure els cursos que es fan i que encara hi sou a temps d'apuntar-vos. Potser en trobeu algun que us interessa.

Si teniu algun dubte tant pel tema de les activitats, com pel tema dels cursos, podeu trucar al número de telèfon del Local Social: 972 46 07 87 de 5 a 9 de la tarda, o enviar-me un correu electrònic a localsocial@campllong.cat.


I per acabar, que passeu un bon cap de setmana


P.D: Aquí us deixo una fotografia de l'espai infantil de contes que tenim a la nostra biblioteca.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario