viernes, 4 de octubre de 2013

Divendres: ja s'acaba la setmana

Bona nit a tothom!

Ja som divendres, i s'acaba la setmana. Però aquesta, tal i com us vaig comentar en el post anterior ha sigut molt "mogudeta" perquè han començat els cursos del Local Social. Us faig un petit resum d'aquests últims dies:

El dimecres passat no es va iniciar cap curs, però el 16 d'octubre s'iniciarà un curs de guitarra per principiants. A més a més, un cop al mes, farem risoteràpia a les 20.00h, una tècnica terapèutica basada en les rialles. Us hi apunteu?

El dijous es van començar tres cursos nous: iniciació a la informàtica per a jubilats, de 18.15h a 20.15h on aquest any comptem amb 12 participants, dos dels quals no estan jubilats; anglès juvenil amb un professor nadiu de 18.30h a 19.30h amb cinc participants; i per últim el curs de cotura a les 20.00h amb una professora que en sap molt i sis participants amb moltes ganes d'aprendre.

Avui divendres, també hem iniciat el curs d'anglès infantil de 17.00h a 18.30h i el curs de ioga de 19.15h a 20.45h. Els divendres també hi haurà assaig de la Colla Gegantera de Campllong, on grallers i timbalers practicaran plegats les cançons que toquen a les cercaviles. A més a més, avui continuem amb el Country que es va iniciar fa uns quinze dies. D'aquest curs s'imparteixen 3 nivells: participants i nivell intermedi els divendres de 21.30h a 23.00h i els dissabtes de 18.45h a 20.15h nivell avançat.

Per acabar la setmana, us volem recordar que dilluns iniciarem un curs d'anglès per nens de 5 a 7 anys. Per adults: un curs de francès, un curs de preparació del nivell First d'anglès, i un curs de dansa del ventre. Si voleu, encara us hi podeu animar!

Com a últim esment, us informo que cada setmana publicarem al blog dimcres i divendres, sempre que no hi hagi cap activitat de cap de setmana, ja que aleshores també publicaríem
dilluns.

Que passeu tots i totes un bon cap de setmana i no us oblideu de comentar!

P.D: Aquí teniu una altra fotografia de les instal·lacions del Local Social: una part de la Sala de Repàs i la Biblioteca!

No hay comentarios:

Publicar un comentario