viernes, 25 de octubre de 2013

Divendres

Bona tarda a tothom,

Ja s'acaba la setmana i d'aquí poc ja s'acabarà el mes.
Aquesta setmana ha anat molt bé al local social ja que ja estem del tot ubicats amb els cursos i les sales que ens pertoquen. Actualment tots els alumnes ja coneixen als seus professors i les classes segueixen un bon ritme. Els professors procuren fer les classes tenint en compte les necessitats i nivells dels seus alumnes, d'aquesta manera les classes són més amenes i la participació és la clau pel seguiment de l'aprenentatge.

Bé, com podreu veure ara ja he posat l'agenda mensual de novembre a l'apartat corresponent i des d'allà podreu veure totes les activitats que farem aquest mes vinent. Com us vaig dir, aquesta vegada tenim moltes activitats!
Tenim tallers d'unes hores (scrap i cocktails), excursions i caminades populars juntament amb la castanyada i sopar amb ball i tot per col·laborar amb el Museu del Camp.
També m'agradaria recordar-vos que aquest any podreu trobar tant a l'Ajuntament de Campllong com al Local Social loteria de Nadal per col·laborar tanmateix amb el museu d'eines antigues del nostre poble. El preu de venda són 5€, i per cada número se'n destina un al museu. Us animem a tots a comprar-ne i a col·laborar amb nosaltres.

Avui ja per acabar, us desitjo un bon cap de setmana a tothom!

P.D: a mesura que anem veient que els cursos i tallers s'acosten, ja us aniré informant dels terminis per a les inscripcions.





No hay comentarios:

Publicar un comentario