miércoles, 16 de octubre de 2013

RISOTERÀPIA

Ja tornem a ser dimecres al Local Social de Campllong i, per tant, toca publicar al blog.

Aquesta setmana tenim dues novetats que potser us interessaran.

Primera novetat: Música

Inici del curs de Guitarra per a principiants al Local Social, el curs que serà anual, es farà els dimecres de 20.00 a 21.00h a una de les nostres sales polivalents. Aquest curs pretèn ensenyar als alumnes a saber tocar la guitarra de manera ràpida i senzilla.

Segona novetat: Risoteràpia.
Us volem recordar el taller de risoteràpia que es fa mensualment al Local Social (avui hi ha una sessió de 20.00 a 21.00h). La risoteràpia és una tècnica molt bona per tal de descarregar tensions. El preu és tan sols de 5€, i la sessió la realitza una psicòloga titulada. Us animem a tots a provar-ho!

També us vull recordar que tot i que les inscripcions dels cursos/tallers del local social ja estan tancades, sempre sou a temps d'apuntar-vos-hi el que hi esteu interessats. Us recordo també que el Local Social té una biblioteca per a tot aquell qui la vulgui fer servir amb ordinadors i connexió d'internet gratuïta. També podreu consultar llibres o enciclopèdies a les nostres taules d'estudi. L'horari d'atenció el públic és de 5 a 9 de la tarda de dilluns a divendres.

Per últim avui, m'agradaria recordar-vos que ens agradaria molt rebre comentaris vostres demanant cursets o tallers ja que així podem mirar d'emmotllar-nos a les vostres necessitats.

Que passeu una bona setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario