miércoles, 13 de noviembre de 2013

13 de novembre

Dimecres 13 de novembre.

Ja som divendres i avui seguim amb el nostre taller de risoteràpia al local social a les 20.00h, us recordem a tots que podeu venir-hi i passar-ho d'allò més bé amb la nostra psicòloga Anna Ontiveros, que us ajudarà a treure l'estrès mitjançant el riure. El taller es fa un cop al mes a la sala polivalent del local social

Avui ja us informo d'una nova notícia que s'iniciarà ja el divendres vinent. El blog canviarà un xic de format a les seves publicacions per donar lloc a l'explicació setmanal dels nostres professors dels cursos del local. En aquest racó penjarem fotografies de tots aquells qui veniu als cursos i els altres podreu veure com ho fan i també fer un petit seguiment del que realitzen a classe.

Cada dimecres o divendres un professor diferent farà la seva aportació al blog comentant-nos com és el funcionament de la seva aula i això ens podrà ajudar a fer-nos una idea de les activitats que es realitzen, o lo bé que s'ho passen!

Divendres vinent començarem per les classes de repàs, on la Sandra, ens explicarà la seva experiència amb en Pere i us animarà a tots aquells que encara estigueu indecisos a provar aquest curs.

Bé, el que si que us volia demanar a tots aquells/es que visiteu el blog és que ens deixeu algun comentari de tant en tant, ja que ens aniria molt bé per tal d'encaminar les activitats cap a un costat o cap a un altre o bé per tal de plantejar nous cursos i tallers.

Moltes gràcies a tots i a totes, que passeu una bona setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario