miércoles, 20 de noviembre de 2013

First Certificate



Bona tarda a tothom, aquí tenim el segon escrit elaborat per un professor del local. Avui li ha tocat a en Colin amb el seu grup de joves, que per mala sort no en tenim cap fotografia, a veure si a la pròxima ja ho tenim tot lligat i hi poden sortir! De totes maneres, el professor us explica una mica el funcionament d’aquest curs.


Hola, sóc en Collin i sóc dels Estats Units. Actualment dono classes d’anglès a un grup d’alumnes que es preparen  per fer l’examen del First certificate in English, els dilluns de 19:30 a 21:00. L’Abraham, la Jasmin, la Maria i l’Esther, són els alumnes que es preparen aquest curs per treure’s aquest títol o millorar notablement els seus coneixements de la llengua. Tots ells són molt treballadors i participatius a classe, i s’hi
esforcen al màxim de manera que poc a poc van adquirint tot el que es va treballant a classe.

Les classes són essencials per tal d’assolit el nostre objectiu principal; aconseguir els
coneixements suficients per poder-se presentar a l’examen i treure’n una bona nota. En aquest moment, estem treballant l’expressió oral i la pronunciació, i mentre anem reforçant l’àmbit oral, anem treballant vocabulari i expressions noves, així com estructures gramaticals més complexes.

Per qualsevol persona que tingui ganes de millorar el seu anglès, pels estudis, per la feina o a nivell personal, aquest curs és una bona opció per proporcionar-vos els coneixements que necessiteu per assolir el nivell que desitgeu. Us esperem al local social de Campllong.


See you soon!

No hay comentarios:

Publicar un comentario