viernes, 15 de noviembre de 2013

Classes de repàs

Bona tarda i bon cap de setmana a tothom. Avui iniciem el seguit de publicacions escrites pels nostres professors/res que ens explicaran una miqueta les activitats que realitzen. Però abans m'agradaria recordar-vos que aquest dissabte dia 16 hi ha ball amb el Grup Sonabé al Local Social desprès de sopar! Animeu-vos-hi tots!




Com cada any, el local social de Campllong ofereix classes de repàs a nens i nenes de diferents nivells i edats al meu càrrec durant el curs escolar. Sóc la Sandra Sarrinat, tinc 23 anys i estic diplomada en Magisteri d’Educació Primària, especialitzada en Educació Física. Fins al moment, han vingut nens/es d’entre 6 anys fins a Cicle Formatiu. En algun cas, la classe va més dirigida a treball autònom individual o de grup però amb atenció i recolzament per part de la mestra garantint un espai de treball tranquil i agradable.  D’altres ocasions, la sessió requereix més atenció individual per realitzar totes aquelles tasques que porten de l’escola i afegint treball extra que posa la mestra. 

La durada de les classes és totalment flexible i lliure, pactat amb les necessitats de l’alumne/a i la voluntat dels pares. La meva disposició sol ser de tardes de 16h a 19.30h cada dimarts i amb opció a fer el mateix horari els dilluns i els dijous a la tarda. 

Actualment, tenim apuntat en Pere, un nen de 6 anys que ve cada setmana a fer una hora de repàs per tal de poder fer una progressió cada cop millor en temes d’escriptura, càlcul mental i lectura. Les classes són molt profitoses i permeten anar buscant recursos i mètodes per tal d’aconseguir els objectius que ens anirem marcant al llarg del curs.

Des del blog animo a qualsevol família a passar pel local social a demanar més informació en cas de buscar un espai de treball i una persona a càrrec del seu fill/a per tal de millorar el rendiment escolar!

Moltes gràcies!

Sandra

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario