miércoles, 27 de noviembre de 2013



Avui ja som dimecres i estem a la meitat d'una altra setmana. Aquest cop, us deixo amb un escrit de la professora de francès!


Aquest és el segon any que plantegem el curs de francès al Local Social de Campllong. Em dic Marjorie Marquier i sóc francesa. He viscut a Marsella tota la meva vida, i actualment dono classes de francès aquí a Catalunya.

Aquest curs es fa els dilluns de 20.30h a les 21.30h. Som 9 alumnes adults molt interessats a aprendre la llengua en l’ús quotidià, per tant estudiem números, construccions de frases, discutim sobre diversos temes d’interès etc. Cada setmana fem un temari diferent, però abans repassem el que havíem fet el dia anterior i corregim els deures que els hi he posat.

El nostre objectiu és poder-nos comunicar amb la gent del nostre país veí i, d’aquesta manera, pretenem ampliar el nostre coneixement tant cultural com poder tenir més capacitats laborals.

Us animem a venir amb nosaltres a estudiar francès ja que considerem que per la proximitat geogràfica i els possibilitats laborals, ens pot obrir molts camins.





Bona nit a tothom i fins la pròxima publicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario