viernes, 22 de noviembre de 2013

ARTS AND GAMES



Bona tarda, ja tornem a ser divendres i acabem la setmana. Aquesta vegada tenim un escrit i unes fotografies del curs d’Arts and Games!

Tot i això, avui m’agradaria comentar-vos que ha començat la campanya del GRAN RECAPTE D’ALIMENTS. A Campllong i volem col·laborar i us volem demanar ajuda també a tots vosaltres. El nostre poble podem portar: OLI, LLET, LLEGUMS, i CONSERVES DE PEIX.
Aquests aliments els podreu deixar tan al Local Social com a l’Ajuntament on ja procurarem de fer-los arribar als organitzadors.

Esperem que entre tots puguem aportar un bon nombre d’aliments!

Gràcies a tothom, que passeu un bon cap de setmana, i fins la pròxima publicació.


Aquí teniu una petita mostra del que es fa en el curs d'arts&games!
Aquest any és el primer que al local social han fet una innovació, plantejant un curs d’anglès pensant amb els més petits, i sembla que les activitats estan tenint molt d’èxit. 

Em dic Gemma Freixas i sóc professora d’educació primària en Anglès, tot i que també ensenyo a infants de parvulari. Actualment com tots sabeu, l’anglès està adquirint una gran importància en el nostre entorn i per tant, a la nostra vida. Per aquest motiu, considero que és important que l’aprenentatge d’aquest idioma s’iniciï molt aviat. Tot i això, no perquè sigui una assignatura d’escola, al Local Social l’hem de plantejar seguint un currículum establert ni un temari en concret, sinó que cada dilluns de 17.30h a 18.30h a classes d’ARTS AND GAMES mirem de plantejar un aprenentatge divertit mitjançant dos temàtiques, que el mateix nom indica.

Els dies d'arts combinem l'aprenentatge de l'anglès tot aprenent, a la vegada, diferents tècniques plàstiques.
Els dies de jocs (games) ens ho passem molt bé, fem puzzles, construccions, memory's, bingos, dominos... tot escoltant música anglès i jo mateixa també em dirigeixo a ells en anglès.

Aquí teniu fotos dels 2 últims dies. L'últim dia d'arts&crafts vam pintar amb forquilles, ho heu provat mai?

Des del blog us animo a qualsevol família a venir a veure una de les nostres classes i plantejar-vos apuntar als vostres fills. Actualment tan sols som cinc alumnes i estaríem encantats de conèixer noves cares!



No hay comentarios:

Publicar un comentario