viernes, 8 de noviembre de 2013

Especial Jubilats

Bona tarda a tots i totes,

Avui dedicaré la publicació del Blog a parlar-vos sobre el Casal de Jubilats de Campllong. Alguna altra vegada us n'havia fet cinc cèntims, però és que resulta que hem fet una innovació molt important i que podrà beneficiar a més d'un.

Com ja sabeu el Local Social de Campllong, també se'n cuida del Casal de Jubilats del mateix poble, que es troben cada quinze dies per a ballar i cada dimarts per a fer petar la xerrada i fer una mica de berenar a baix al bar. Bé, doncs si fa no fa un mes, amb el regidor Joan Gumbau, vam començar a establir contacte amb la Federació de Casals i Entitats de Comarques Gironines.
Aquesta federació pretén donar suport a casals i entitats que per si soles no poden organitzar masses activitats degut a la falta de gent. A partir d'aquí, tot unint forces pretenen: "dinamitzar els casals, donar-li suport, aprofitar-nos de les experiència d´altres i gaudir-nos tots, fer activitats conjuntes, xerrades, excursions culturals, etc." 

Les seves idees ens van agradar molt així que aquí ens teniu, associats amb aquest grup (majoria jubilats) que ens ajudaran a complir les nostres expectatives per tal de promocionar diades per a la gent gran. Aquestes sortides seran tant excursions d'un dia com de varis, o bé dinars i sopars; i torneigs o concerts de cant coral.

Per exemple m'agradaria presentar-vos la primera excursió que farem juntament amb ells:





EXCURSIÓ CASAL DE JUBILATS:
Dies: Divendres 6
Hora de sortida: A les 8.00h
Preu: 44€
Lloc de sortida i arribada: Local Social de Campllong
Sortida a les 8.00h direcció Vic per veure el mercat Medieval però abans farem una parada per esmorzar a càrrec de cadascú.
El visitant es trobarà un gran poblat medieval amb artesans, taverners, firaires, perfums, sabons, coques i formatges. En definitiva, productes per triar i remenar repartits en un gran nombre de parades d’acurada ambientació i centenars de personatges caracteritzats de l’època.
Tot un esdeveniment dedicat a tots els públics que poden gaudir dels espectacles i exhibicions que hi tenen lloc.
Dinarem al costat de Vic i a la tarda tindrem una estona de ball!
El menú serà:                                        Caldo de Nadal amb galets
Carn d’olla
Esgarrapa-pagès rostit al forn amb panses i pinyons
Assortit de torrons, neules i polvorons
(Pa, vi, gasosa, aigua, cafè/ copa de cava /gotes)

Inscripcions fins el 29 de Novembre
Animeu-vos a venir!
*(Associacions de jubilats: Quart, Celrà, Bescanó, Vilablareix i Campllong / Entitats: Petanca Fornells)

Com ho veieu? Interessant oi?

Bé doncs tots els que vulgueu unir-nos amb nosaltres, podeu trucar al Local Social de Campllong de 5 a 9 de la tarda al 972 46 07 87 o enviar un correu electrònic a: localsocial@campllong.cat


Ah, i que passeu un bon cap de setmana!!


P.D: podeu trobar més informació sobre la federació a la seva web: http://www.federaciocasals.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario